Makine Otomasyonu

Makine Otomasyonu örneklerini incelemek için tıklayın.

Otomasyon, bir işin makine ile insan arasında paylaşılması kavramıdır.

Tüketimin ve talebin arttığı dünyamızda üreticiler, insan ile yapılan üretimlerle ihtiyaçlara cevap veremez hale gelmiştir. Makine otomasyonlarının önemi bu noktada devreye girmektedir. Makine otomasyonlarının üretim hızının yanı sıra üretimdeki verimliliği, güvenirliliği ve aynı standardı korumasında da büyük etkisi bulunmaktadır.

SPD Endüstriyel Otomasyon ve Kontrol Sistemleri olarak 10 yıllık tecrübemizi makine otomasyonları kulvarında üreticileri doğru yönlendirerek uygun yatırımlar yapmalarını misyonumuz olarak üstlenmiş bulunmaktayız.

Gelişmiş yazılım standartlarımız ile müşterilerimize ciddi esneklik sağlayan ve sistemde oluşabilecek bütün durumlar ile ilgili mesaj veren bir tasarım kullanmaktayız.

Yapmış olduğumuz makine otomasyonlarında en dikkat çeken fonksiyonlarımızın başında makinedeki her istasyona ait step by step çalışma fonksiyonun bulunması ve tüm çalışma modlarında makinenin online olarak operatörüne diagnostic bilgi mesajları üretmesidir. Üretilen bu mesajların en etkili olduğu nokta bakım sürecini minimize etmesidir.

Şirketimizin Bu Konuda Sunduğu Hizmetler…

*Yatırım yapılması düşünülen konulardaki projelerle ilgili verileri alıp, ilgili makineye ait standartlar çerçevesinde ekiplerimiz tarafından projelendirme süreci başlatılmaktadır.

*Projelendirme süreci yatırımı yapan firma ile teyitleşerek ilerlemektedir.

*Projelendirme sürecinin ardından imalat süreci Pano imalat, yazılım ve saha montajı olarak devam etmektedir.

*Bu süreçlerde de müşterilerimiz ile sürekli temas halinde bulunmak, diğer etkenlerden oluşabilecek değişikliklere de anında cevap vermemizi sağlamaktadır.

*İmalat süreçlerinin ardından devreye alma çalışmaları başlatılıp, üretilmesi istenen ürün denemeleri ve çevrim süreleri kontrolleri yapılarak makinenin üretime kazandırılması ile proje süreci tamamlanmış olur.